fbpx

Det siger andre

 

“Finde hjem til sig selv”

“Sjældent har jeg mødt et menneske som Anne, som byder menneskets sårbarhed kærligt velkommen – som er i stand til at løfte perspektiv, rumme og se bag ved det enkelte menneskes smerte og blokeringer.

Anne besidder en unik evne til at møde det enkelte menneske – der hvor, de er – en mentor, der med sin kærlige, levende og empatiske væsen arbejder ud fra et sjælsperspektiv med fokus på sammenhængen mellem “the body and mind”.

Anne er en transformator, hun guider den enkelte, så de kan kan “finde hjem til dem selv”, udvikle deres fulde potentiale og bidrage med det, de er bedst til!”
– Tina Nørgaard Frederiksen Cand. Soc. 34 år

 

“Får mod på det hele og ved hvad jeg skal”

”Der hvor du shiner i min verden er din evne til at se tingenes sammenhæng over en lang periode, du er det eneste menneske, jeg kender, som åndeligt kan løfte mig op, så jeg igen får mod på det hele og ved, hvad jeg skal gøre. Du ser det positive og mulighederne for mig.”
– Lotte, 50 år, Selvstændig Designer

 

“Jeg følte mig tryg, respekteret og lyttet til”

”Annes måde er virkelig rar, respektfuld og åben. Jeg blev mindet om at mærke ind i mig selv og stole på, at mine fornemmelser er sande. Jeg følte mig tryg, respekteret og lyttet til og vil afgjort anbefale andre at få mentoring hos Anne”.
– Iselin Veronika , Stud. Mag., 36 år

 

“God til at overføre viden på en naturlig, levende måde”

”Du er god til at overføre viden på en naturlig, levende og ikke belærende måde, der indeholder praktiske eksempler, så det er nemt at forstå og nemt at gå til”.
– Stine, 30 år, Kontorassistent

 

“Får tro på og tillid til, at jeg kan”

“Jeg får en tro på og tillid til, at jeg kan det, jeg brænder for”.
– Carina, 47 år, Selvstændig Frisør

  

“Det åbner den dør drømme gemmer sig bag”

“En unik chance for at lære eget værdisæt at kende i forhold til at løse en bestemt opgave, eller at blive bedre til noget. Det åbner den dør drømme gemmer sig bag, og gør dem mulige”.
– Mette, 35 år, Account Manager