fbpx

fredagstanker

 

I fredagstanker taler jeg om et emne indenfor personlig udvikling, det meningsfulde liv, lykke, livsglæde m.m.
Lyt med nedenfor.

#1 Nærvær – Det er kun i nærværet med dig selv, at du kan mærke, om du er lykkelig.

 

#2 Lykke – Er noget lykke mere ægte end andet? Hør mit bud på hvad lykke er, og hvordan man bliver lykkelig.

 

#3 Pauser – Hvorfor skal vi holde pauser? Og hvad opnår vi egentlig ved bare 5 minutters stilhed?

 

#4 Visualisering – Bevidst skabelse – Jeg taler om at visualisere det, som man ønsker og at skabe det. Vores tanker skaber vores virkelighed. Hvad vælger du at fokusere dine tanker på?

 

# 5 Handlekraft – Jeg taler om værktøjer til at kunne handle, når man er blevet overvældet. Eller når man ikke kan handle på noget bestemt, selvom man har de bedste intentioner.

 

# 6 Fejr dig selv – Denne udgave af fredagstanker handler om at huske at fejre os selv og det vi gør, for vi glemmer tit at anerkende den indsats, vi rent faktisk lægger for dagen.

 

# 7 Hold energien oppe – Denne udgave af fredagstanker handler om, hvordan løfter du din energi. Ikke den fysiske energi, som blot kan løftes med bevægelse. Nej, jeg mener den mentale og følelsesmæssige energi. Hvordan holder du den oppe, så du får en følelse af at dagen er god, og en følelse af glæde og optimisme?

 

# 8 Et harmonisk liv – Hvad er et harmonisk liv for dig? Og hvordan skaber du et harmonisk liv uden frustrationer?

 

# 9 Lever du en andens drøm? – Et for nogle lidt provokerende spørgsmål, men ikke desto mindre er der mange der gør det. Og hvordan kommer du så ud af det og i gang med at leve dine egne drømme. Lyt med her.

 

# 10 Gør noget nyt – “Hvis du gør det samme som du plejer, så får du det samme resultat”. I denne udgave af fredagstanker taler jeg om, hvordan vi ubevidst kan gå rundt og forvente at noget nyt sker, selvom vi gør det samme dag ud og dag ind. Hør hvorfor vi gør det. Og hvad man kan gøre ved det.


# 11 En nydelsesfuld & opladende ferie
– Hør om 6 punkter op, som vil sikre at du har en ferie, hvor du både oplever at blive opladet men også føler generel velvære og oplevelser af lykke – en ferie både for dig og dem du holder af.

 

#12 Er du glad, når du står op om morgenen? Eller er det nogle gange svært at komme ud af dynen? Jeg taler om, hvad der er grunden til, at du ikke er glad, når du står op om morgenen, og hvad du kan gøre ved det. Klik på videoen nedenfor og lyt til 5 minutters inspiration om, hvordan man får et meningsfuldt liv med mere livsglæde.

 

#13 Mærker du en længsel efter noget mere, men ved ikke hvad? Kender du det, at der er en gang imellem kommer en følelse af, at der mangler noget? At du ikke er helt tilfreds i dit liv? 
Selvom du måske har gjort alt det rigtige, er der alligevel en længsel indeni efter noget mere. Den er der ikke hele tiden, men den dukker op engang imellem, uden at du ved hvorfor. Hør om hvorfor følelsen opstår, og hvordan du kan få den opfyldt langt om længe.

 

#14 Du har altid et valg  Kender du det at have valgt noget, og så viser det sig ikke at være som du håbede. Du vil gerne vælge om, men lader være af frygt for hvad andre siger. Hør om hvordan en ferie med mine forældre, lærte mig, at jeg aldrig er nødt til at blive i situationer, jeg ikke har lyst til at være i, og at jeg altid har et valg.