Om

Mit favoritcitat har i mange år været:

”Den bedste måde at forudsige fremtiden på, er at skabe den selv”.

For det er det jeg tror på,

og det er det jeg har gjort,

og fortsætter med at gøre…

Men det har ikke altid været sådan.

De sidste 20 år har jeg været på en intens selvudviklingsrejse, hvor jeg har vendt mit liv 360 grader fra et liv med bekymringer, sygdom, stress, tvivl, ensomhed, frustrationer, lavt selvværd, magtesløshed. Et liv hvor jeg følte at tingene passerede forbi mig, uden at jeg fik del i dem. Et liv i venteposition med uopfyldte drømme.

Jeg har hele tiden haft en tro på, at det er meningen, at man skal være glad. Også selvom jeg ikke var det, så vidste jeg inderst inde, at det er sådan det skal være. Alt andet er manglende bevidsthed om, hvad der gør, at glæden ikke føles.

Min største indsigt er, at jeg ikke er mine tanker, og at mine følelser skal bruges som min vejviser i livet.
Kan jeg forstå mine tanker og følelser og navigerer efter dem, så er det mig der skaber mit liv, og mig der vælger, hvordan jeg trives, og ikke omstændigheder, der bestemmer over mig.

 

“Livet er en rejse. Du er her for at opleve. Du er her for at lære. Det er ikke altid sjovt, det er ikke altid som du forventer, men det er livet når det er bedst, for det opfylder alt hvad du drømmer om før du kommer hertil.

Du vil opleve, at du finder glæde i de små ting, når først du får åbnet dine sanser igen. Du vil nemlig opleve at mens du vokser op, så kan dine sanser lukke sig ligeså stille, da du har travlt med både at gro, lære, forstå, leve og det er ikke altid du føler dig forstået af dem der er omkring dig. For ser du alle har noget de selv tumler med. De har derfor ikke altid øje for dig og dine behov. Men når du bliver voksen får du mulighed for at skabe det liv, som passer præcist til dig, og som opfylder alle dine behov. Det er her du også kan begynde at åbne dig helt igen.

Glæden er din ledetråd, din guide. Når noget gør dig glad, skal du gøre mere af det. Det er det, som du vil huske til allersidst.

Lad ikke skyen gå for solen for længe ad gangen. Reager på det du mærker, gerne alt hvad du har brug for, men find så solen igen.

Sorgerne bærer du med dig – de bliver en del ad dig, men lad dem ikke skygge over din dag. De er der, for at du skal lære det, du er kommet for at lære, og husk at bagom det hele er kærligheden hele tiden – altomfavnende og støttende.”

 

 

Mine uddannelser:
Grafisk design og kommunikation
Certificeret ICC coach v. Dansk Coaching Institut
Certificeret Spirituel Mentor v. Christine Eilvig

Andre uddannelser:
Livsmentoring og spiritualitet i praksis v. Gyda Tunyogi
Ledelse i produktion

Jobtitler:
Grafisk Designer
Produktionsleder
Afdelingsleder
Selvstændig: Grafisk design & Kommunikation
Selvstændig: Coach og foredragsholder
Marketingansvarlig
Personlig vejleder og inspirator

Du er velkommen til at tage et kig rundt på min hjemmeside.

Vil du gerne inspireres, så er der forskellige muligheder:

  • Tilmeld dig mit nyhedsbrev
  • Læs nogle af mine blogindlæg
  • Følg mig på instagram eller Facebook
  • Kig under ”Gratis til dig”

Føler du dig fristet til et mentorforløb, hvor jeg guider dig videre i det liv, som du drømmer allermest om, så skriv til mig på anne@annepraestegaard.dk.

Jeg håber, vi ses online eller høres ved <3

Kærligst

Anne