Anne Præstegaard
15 jun, 2020

”De bedste ting kommer når du mindst venter deter et gammelt citat, som vi har hørt igen og igen. Men er det nu også sådan det er?

Jeg tror ikke på tilfældigheder, og jeg synes, at dette citat lægger lidt op til, at man ikke har nogen andel i det der sker, og at det hele sker tilfældigt og uden vores indflydelse.

Jeg har mange års erfaring i at leve efter loven om tiltrækning. Sådan har jeg fået rigtig mange ting til at ske i mit liv. Kæreste, bolig, job, dagligdag er alt sammen manifesteret ud fra hvad jeg kunne tænke mig og drømmer om.

Jeg ved, at når man beslutter sig for, at der er noget, man gerne vil have der sker i ens liv, så sker det. Og hvis man så er meget pernitten med, hvad der skal ske, ja så skal man arbejde med nogle værktøjer, for at det sker mere specifikt.

Jo mere erfaring man har med at arbejde med det, jo bedre manifesterer man det, som man gerne vil have. Derfor kunne jeg og min mand også manifestere et hus, som vi gerne ville have, med præcis den plantegning, som vi ville have, den pris vi ville have (helt nøjagtigt) og vi flyttede ind på den dato, hvor vi gerne ville flytte ind i det område, hvor vi gerne ville bo. Intet var tilfældigt. Vi havde besluttet, hvordan vi godt kunne tænke os det, og sådan blev det til.

Derfor vil jeg egentlig hellere bruge citatet således: ” De bedste ting kommer, når du venter det”.

Det er nemlig, når du beslutter dig for, hvad du vil have, forventer og har tillid til at det vil ske, og i øvrigt føler, at det er muligt for dig. Så vil det manifesteres….men nogle gange sker det på en anden måde, end du lige kunne regne ud…men det gør jo ikke noget, at der er noget, som er mere kreativ og måske tænker mere ud af boksen end du gør 😉

Jeg ønsker dig en dejlig dag <3

Kærligst
Anne