Design det liv, som gør dig glad, når du står op om morgenen

Få svaret på, hvor du skal sætte ind for at føle dig tilfreds i dit liv, uden at du bliver overvældet, men går derfra med energi og med mod på at ændre præcist det, som er vigtigst for dig for, at du føler mere glæde i hverdagen.

Et afklarende 1:1 forløb for dig, der vil føle mere mening og glæde i dit liv, så du kan være den mor, du gerne vil være for dine børn.

Vil du undgå at læse flere bøger, høre flere velmenende råd fra veninder, researche og stresse over at finde ud af, hvorfor du ikke føler mere glæde og tilfredshed i dit udefra set tilfredstillende liv, så er dette et forløb for dig.

Få et her og nu billede af dit liv, så du kan finde den rette løsning

Dette er din mulighed for at få afklaring, så du kan skabe indflydelse i dit liv. Så du ikke længere bliver overvældet i perioder. Så du ikke længere føler dig stuck, og så du ikke længere skal løfte dig op og ud af den frustration, som dukker op igen og igen.

Vi kigger på alle livsområder, så du er sikker på, at din løsning bliver harmonisk, og så der ikke dukker noget uventet op, som der ikke er blevet tænkt over.

Forløbet består af 3 sessioner. Den første session varer to timer. De næste to varer en time.

Vi gennemgår livshjulet og får afklaring om, hvor der skal sættes ind med størst mulige effekt. Vi laver en værdiafklaring, så du bliver sikker på, at du lever dine værdier. Vi finder ud af, hvad du brænder allermest for og hvordan du skal leve, hvis det skal være lige efter dit hjerte.

Din investering i et harmonisk og meningsfuldt liv, hvor du føler glæde, når du står op om morgenen, er
kr. 4.500,-

Jeg guider dig nænsomt og sikkert igennem processen, hvor du får lov at finde dine egne svar. Det som føles rigtigt for dig, og som dit hjerte sikkert har hvisket i noget tid.

Jeg har en unik indlevelsesevne og en stærk intuition. Derfor kan jeg guide dig videre, fra lige præcis, dér hvor du er.

Det siger andre:

“Det er et genialt værktøj. Jeg er blevet afklaret mht. hvorfor jeg har det så svært i mit job – at det ikke harmonerer med mine kerneværdier. Du var fantastisk nærværende i samtalen, og jeg følte mig tryg helt fra begyndelsen”.
– Marie, Key account manager,  41 år

“Jeg forstod virkelig, hvorfor jeg af og til bliver frustreret og føler mig overloadet. Jeg havde fokuseret på de forkerte ting, og fandt frem til, hvad der er rigtigt for mig. Jeg anbefaler på det varmeste Anne, hvis du savner afklaring eller retning i dit liv”
– Louise, business development, 45 år

“Anne er en transformator, hun guider den enkelte, så de kan kan “finde hjem til dem selv”, udvikle deres fulde potentiale og bidrage med det, de er bedst til!”
– Tina, Cand. Soc., 38 år

”Annes måde er virkelig rar, respektfuld og åben. Jeg blev mindet om at mærke ind i mig selv og stole på, at mine fornemmelser er sande. Jeg følte mig tryg, respekteret og lyttet til og vil afgjort anbefale andre at få mentoring hos Anne”.
– Iselin, Stud. Mag., 36 år

 

Sessionen foregår fysisk i Skanderborg eller på skype.

Book din session her anne@annepraestegaard.dk

Du er velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål til sessionen på anne@annepraestegaard.dk