Det siger andre

{

“Man bliver taget i hånden, men også skubbet”

“I en jungle af selvudviklings – og coaching tilbud var det rart at lande hos Anne, som kalder en spade for en spade,
går lige til kernen og styrer processen, så man selv kan følge med. Man bliver taget i hånden, men også skubbet,
så der sker en forandring.”
Birgitta, 47 år
mellemleder
{

“Afklaring om “nedsmeltning” i forhold til job”

Det mest fantastiske var den indsigt jeg fik omkring min “nedsmeltning” i forhold til mit job. Det har givet mig en bevidsthed
om hvorfor, jeg har det så svært, og hvad jeg skal gøre ved det. Jeg har fået energi til at klø på i retning af det, jeg gerne vil.
Jeg har også fået opmærksomhed på, at jeg faktisk er rigtig godt tilfreds i mange områder af mit liv.

Du var fantastisk nærværende i samtalen, og jeg følte mig tryg helt fra begyndelsen. Du levede op til mine forventninger,
om en coach, der lytter og stiller afklarende spørgsmål, så jeg selv fik reflektionen”.

Marie, 40 år
key account manager

{

"Jeg følte mig tryg, respekteret og lyttet til"

”Annes måde er virkelig rar, respektfuld og åben. Jeg blev mindet om at mærke ind i mig selv og stole på, at mine fornemmelser er sande. Jeg følte mig tryg, respekteret og lyttet til og vil afgjort anbefale andre at få mentoring hos Anne”.

Iselin Veronika, 36 år
Stud. Mag.

{

"God til at overføre viden på en naturlig, levende måde"

”Du er god til at overføre viden på en naturlig, levende og ikke belærende måde, der indeholder praktiske eksempler, så det er nemt at forstå og nemt at gå til”.

Stine, 30 år
Kontorassistent

{

"Kunne ikke se skoven for bare træer"

“Du er et meget sympatisk menneske, og det er super nemt at tale med dig og åbne op overfor dig, selvom vi kun har mødt og talt sammen den ene gang. Det var meget givende at tale livshjulet igennem, da de fleste af mine felter var i grønt område og kun nogle få i rødt. Og det sætter jo lidt ens liv i perspektiv, at alt ikke er skidt og blot ved et par få justeringer eller tiltag, kan det gå hen og blive rigtig godt.

Min største AHA oplevelse var, at løsningen på vores problemer ofte ligger ligestil højrebenet, men at man tit selv ikke kan se skoven for bare træer
og selv finde løsningen.
Du var rigtig god til at give mig opbakning og et klap på skulderen om, at jeg i mit tilfælde gør en stor indsats, som jeg skal være stolt af”

Lisbeth, 44 år
{

“Man bliver taget i hånden, men også skubbet”

“I en jungle af selvudviklings – og coaching tilbud var det rart at lande hos Anne, som kalder en spade for en spade,
går lige til kernen og styrer processen, så man selv kan følge med. Man bliver taget i hånden, men også skubbet,
så der sker en forandring.”
Birgitta, 47 år
mellemleder
{

"Får mod på det hele og ved hvad jeg skal"

”Der hvor du shiner i min verden er din evne til at se tingenes sammenhæng over en lang periode, du er det eneste menneske, jeg kender, som åndeligt kan løfte mig op, så jeg igen får mod på det hele og ved, hvad jeg skal gøre. Du ser det positive og mulighederne for mig.”

Lotte, Selvstændig, 50 år
Designer

{

"Får tro på og tillid til, at jeg kan"

“Jeg får en tro på og tillid til, at jeg kan det, jeg brænder for”.

Carina, 47 år
Selvstændig Frisør

{

"Indsigter jeg ikke kunne have læst mig til"

“De indsigter jeg har fået, kunne jeg ikke have læst mig til. Jeg oplevede Anne som en coach, der virkelig har styr på, hvad hun gør. Det blev aldrig en sludder for en sladder, og jeg fortryder, at jeg ikke bestilte tid noget før”.

Mette, 42 år
marketingassistent

{

“Fandt frem til hvad der er rigtigt for MIG”

“Jeg forstod virkelig, hvorfor jeg af og til bliver frustreret og føler mig overloaded. Jeg havde fokuseret på de forkerte ting,

og fandt frem til, hvad der er rigtigt for MIG. Jeg anbefaler på det varmeste Anne, hvis du savner afklaring eller retning i dit liv”.

Louise, 45 år
business development

{

"Finde hjem til sig selv"

“Sjældent har jeg mødt et menneske som Anne, som byder menneskets sårbarhed kærligt velkommen – som er i stand til at løfte perspektiv, rumme og se bag ved det enkelte menneskes smerte og blokeringer.

Anne besidder en unik evne til at møde det enkelte menneske – der hvor, de er – en mentor, der med sin kærlige, levende og empatiske væsen arbejder ud fra et sjælsperspektiv med fokus på sammenhængen mellem “the body and mind”.

Anne er en transformator, hun guider den enkelte, så de kan “finde hjem til dem selv”, udvikle deres fulde potentiale og bidrage med det, de er bedst til!”

Tina Nørgaard Frederiksen, 34 år
Cand. Soc.

{

"Det åbner den dør drømme gemmer sig bag"

“En unik chance for at lære eget værdisæt at kende i forhold til at løse en bestemt opgave, eller at blive bedre til noget. Det åbner den dør drømme gemmer sig bag, og gør dem mulige”.

Mette, 35 år
Account Manager