Handelsbetingelser

Produkter og tjenester udbydes af:
Essences visualizing vitalia happily
v/ Anne Præstegaard
Frederik d. IIs Allé 409
8660 Skanderborg
CVR. 2903 0839
Tlf. 5010 7229
Email: anne@annepraestegaard.dk

 

Betaling og levering
Onlineprodukter bliver leveret digitalt via e-mail med et download link.
Produkter kan købes med Dankort, VISA og Mastercard.
Alle priser er i danske kroner inkl. moms.
Hvis du har købt et digitalt produkt, vil beløbet blive hævet fra din konto, samtidig med at du modtager produktet pr. mail.
Hvis du har købt ét af mine rådgivningsprodukter, vil beløbet blive hævet fra din konto, når forløbet starter.


Afbud eller udeblivelse

Ved udeblivelse eller afbud senere end kl. 14 dagen før aftalte tidspunkt, betales et gebyr på kr. 550,-


Rettigheder

Alle rettigheder til kurser, events samt fysiske og digitale produkter tilhører Anne Præstegaard. Alle produkter er personlige, og du må derfor ikke sælge, udlåne, give det købte væk eller på anden måde distribuere produktet.

Fortrydelse
Ved køb af digitale produkter, hvor materialet leveres øjeblikket, bortfalder fortrydelsesretten. Ved køb af sessioner på flere timer har du 14 dages fortrydelsesret, forudsat at vi ikke har afholdt den første session inden for 14 dage efter købet. Fortryder du køb af et rådgivningsprodukt inden 14 dage, og vi ikke har haft vores første session, så kontakter du mig blot via én af de nævnte muligheder ovenfor, og du vil få pengene tilbagført.

Ansvar
Alt indhold i produkter – såvel fysiske som digitale – er et udtryk for mine, Anne Præstegaards, egne holdninger og fortolkninger til inspiration for dig. Alt indhold bruges på eget ansvar og jeg, Anne Præstegaard, kan ikke holdes ansvarlig for din måde at bruge indholdet på. Det er dit eget ansvar at søge relevant og nødvendig viden og hjælp, hvis du har behov for det.


Reklamation

Hvis du mener, at du ikke har fået, hvad der stod beskrevet om produktet på hjemmesiden ved købets gennemførsel, så kontakter du mig blot via én af de nævnte muligheder ovenfor, og jeg vil straks muligt kontakte dig for videre dialog. Alle reklamationer behandles iht. Købelovens regler.