Anne Præstegaard
23 sep, 2019

Kender du det, at der en gang imellem kommer en følelse af, at der mangler noget? At du ikke helt er tilfreds i dit liv?

Den er der ikke hele tiden, men den dukker op engang imellem, uden at du ved hvorfor?

Selvom du måske har gjort alt det rigtige. Har et godt job. Har en dejlig mand og nogle dejlige børn. Du bor måske i dit drømmehus, et I selv har bygget efter jeres ønsker. I har gode venner og spændende jobs, og alligevel er der en længsel indeni efter noget mere.

Der mangler noget, som er svært at sætte ord på, men det føles vigtigt.

“Det føles som om, at hvis lige DET går i opfyldelse,

så vil alt falde på plads. Så vil lykken indtræffe”

En endeløs søgen

Du har indtil nu gjort en masse for at længslen blev opfyldt. Du har søgt, du har ordnet, du har købt nyt, du har lavet om, men den er der stadig.

Denne længsel bunder i noget indeni dig. Løsningen kan ikke findes i det ydre. Det handler om din følelse af at være dig i denne verden. At være dig i dit liv.

Den er tæt forbundet med et dybfølt ønske om at føle indre ro.

Friheden i at være dig – lige som du er

Det handler om, at når du giver dig selv tilladelse til at være dig, uanset hvem du er sammen med. Så er det okay at være dig. Så er du, som du skal være. Så er du god nok. Så føler du dig elsket.

Når du tillader dig selv at være dig, så kan du indrette dit liv efter de behov som du har, efter de drømme som du har, og du kan være forbundet med dig selv, for der er ikke noget, der skal skjules længere.

Når det er sådan, så har du indflydelse. Så er det dig, der træffer bevidste valg. Det gør du helt sikkert også nu, men dine nye valg vil alle være i overensstemmelse med dine værdier og passe præcis til den, du er.

Når længslen endelig indfries

At være forbundet med sig selv og tillade sig selv at være den man er, er det mest selvkærlige, som man kan gøre.

Og her stopper længslen. For giver du dig selv omsorg, føler du dig elsket. Og når man føler sig elsket og forbundet, stopper længslen. For at føle sig elsket og føle sig forbundet, er det dybeste behov vi har. Når det er opfyldt, er det faktisk lige meget hvordan dit hjem er indrettet, hvor du skal holde ferie, hvad du laver (så længe det er noget der er sjovt), hvem du er sammen med osv.

Kunne du tænke dig at lære, hvordan du kan få dine længsler opfyldt?

Vil du gerne føle indre ro, få tilliden tilbage, at træffe de rigtige valg for dig og dine børn – din familie, så tilbyder jeg 1:1 sessioner, der netop giver den afklaring om, hvad der skal til, for at du føler livsglæde og indre ro.

Sessionerne hedder “Design det liv, som gør dig glad, når du står op om morgenen“, og du kan læse om dem her

Er du interesseret, eller har du spørgsmål til sessionen, er du velkommen til at kontakte mig på anne@divi.annepraestegaard.dk