Få svaret på, hvor du skal sætte ind for at føle dig mere tilfreds i dit liv

 

Et afklarende 1:1 forløb, for dig, der vil føle mere mening og glæde i dit liv. Til dig uanset om du er mor eller ikke, som ønsker mere overskud, mere klarhed, og at leve et liv, hvor du mærker friheden ved at være den du er.

Vil du undgå at læse flere bøger, høre flere velmenende råd fra veninder, researche og stresse over at finde ud af, hvorfor du ikke føler mere glæde og tilfredshed i dit udefra set tilfredstillende liv, så er dette et forløb for dig.

Dette er din mulighed for at få afklaring, så du kan skabe indflydelse i dit liv. Så du ikke længere bliver overvældet i perioder. Så du ikke længere skal løfte dig op og ud af den frustration, som dukker op igen og igen.

Det får du

Ved hjælp af simple men geniale værktøjer, finder vi sammen ud af, hvad der skal til, for at du kan leve det liv, som dit hjerte brænder for.

Jeg stiller de spørgsmål, der hjælper dig til at finde dine egne svar. De svar som du har inderst inde, og som du måske godt har en fornemmelse af, men ikke altid får sat ord på.

Det gør at løsningen bliver harmonisk, og så der ikke dukker noget uventet op, som der ikke er blevet tænkt over. Kender du det at føle, at du tager en forhastet beslutning? Det kommer ikke til at ske her.

Hvordan gør vi det

Forløbet består af 3 sessioner.
Den første session varer 2 timer. Det er her vi arbejder i dybden, og du får den største afklaring. Vi laver blandt andet en værdiafklaring, vi sætter retning på det du gerne vil, og du får opgaver med hjem til næste gang.

De næste to sessioner varer 1 time hver. Det er her, hvor vi følger op og justerer på processen, finder ud af om noget står i vejen, for at komme videre, og det er her du får erfaring med at leve på den måde, som du drømmer om. Vi tjekker ind, om det nu er sådan, som du forestiller dig det eller om noget skal justeres efter der er landet nye indsigter og oplevelser.

Jeg har en evne til meget præcist at læse den proces du er i, så jeg ved nøjagtigt, hvad der skal justeres og hvordan, så det bliver som du ønsker og så det passer til netop dig. Jeg guider, hepper og skubber dig til at leve det liv, hvor du trives allerbedst, og hvor du er glad, når du står op om morgenen. 

Din investering i et liv, hvor du er glad,
når du står op om morgenen  er

kr. 3.800,-

Sessionerne foregår fysisk i Skanderborg eller på skype/zoom. Vi finder ud af sammen, hvad der passer bedst.

Har du spørgsmål til forløbet, er du velkommen til at kontakte mig på: anne@annepraestegaard.dk

Det siger andre om afklarende 1:1 sessioner:

{

“Afklaring om “nedsmeltning” i forhold til job”

“Det er et genialt værktøj. Jeg er blevet afklaret mht. hvorfor jeg har det så svært i mit job – at det ikke harmonerer med mine kerneværdier. Du var fantastisk nærværende i samtalen, og jeg følte mig tryg helt fra begyndelsen.”

Marie, 41 år
key account manager

{

“Fandt frem til hvad der er rigtigt for MIG”

“Jeg forstod virkelig, hvorfor jeg af og til bliver frustreret og føler mig overloaded. Jeg havde fokuseret på de forkerte ting, og fandt frem til, hvad der er rigtigt for MIG. Jeg anbefaler på det varmeste Anne, hvis du savner afklaring eller retning i dit liv”.

Louise, 45 år
business development

{

“Hun guider den enkelte ”

“Anne er en transformator, hun guider den enkelte, så de kan kan “finde hjem til dem selv”, udvikle deres fulde potentiale og bidrage med det, de er bedst til!”
Tina, 38 år
Cand. Soc.
{

“Annes måde er virkelig rar, respektfuld og åben. ”

“Jeg blev mindet om at mærke ind i mig selv og stole på, at mine fornemmelser er sande. Jeg følte mig tryg, respekteret og lyttet til og vil afgjort anbefale andre at få mentoring hos Anne.”
Iselin, 36 år
Stud. Mag.