Anne_Præstegaard

Anne Præstegaard

Jeg brænder for at lære kvinder at tage deres power tilbage i deres eget liv. At se dem få tilliden tilbage til, at de kan leve et meningsfuldt liv med en følelse af tilfredshed, glæde og indre ro.

Kvinder kommer til mig, når de…

  • føler sig magtesløse
  • savner mening i deres liv
  • når de ikke er glade, når de står op om morgenen
  • når de har prøvet alt selv og ikke kan komme videre
  • er energiforladte
  • føler at der mangler noget, men de ved ikke hvad det er

De har alle det til fælles, at de gerne vil stå stærkere, når de oplever modvind, de gerne vil føle sig hele og levende, at de gerne vil hvile i dem selv, og de gerne vil være en god mor for deres børn.

Jeg hjælper dig til at få indsigt i dig selv og få designet dit liv efter dig, så du kan folde dig selv ud og skabe det liv, som du drømmer om med de ønsker og ambitioner du har.

Min styrke er min indlevelsesevne og mit skarpe laserblik for hvad der skal til, for at du når derhen, hvor du gerne vil.

Jeg har et naturtalent i at se helheder, finde mening og skabe overblik over det, som du står i. Jeg kan se, hvad der er det næste skridt for at ændre på din situation. Jeg har en særlig evne til at løfte energien og bringe lethed ind i situationer, som er fastlåst. Jeg løfter mine kunder og hjælper dem videre.

Du kommer til mig hvis du gerne vil tage ansvar for din egen (og din families) trivsel, men er kommet til et punkt, hvor du ikke længere kan se løsningen.

Jeg har selv gået vejen

Jeg har vendt mit liv 360 grader fra et liv med bekymringer, sygdom, stress, tvivl, ensomhed, frustrationer, depression, lavt selvværd, magtesløshed. Et liv hvor jeg følte at tingene passerede forbi mig, uden at jeg fik del i dem. Et liv i venteposition med uopfyldte drømme.

Jeg tror på, at vi selv skaber vores virkelighed, og jeg har mange års erfaring i at manifestere de ting i mit liv, som jeg drømmer om.

Summen af mine livserfaringer, min stærke intuition og min unikke indlevelsesevne, gør at jeg ved, hvordan du kan hjælpes videre, derfra hvor du er. I mine sessioner vil du altid føle dig set og forstået, og jeg vil kunne guide dig videre med de næste skridt, som du er parat til at tage i din proces.

Jeg er uddannet ICC NLP coach, og har lært livsmentoring og ”spiritualitet i praksis” hos Gyda Tunyogi i 15 år. Jeg har siddet i lederstillinger i mange år, og været selvstændig i samlet 4 år.
Jeg har et hav af kurser indenfor psykologi, kognition, persontyper, stresshåndtering, livsmestring, intuition, selvledelse.

Privat er jeg gift med min drømmemand og mor til 2 dejlige drenge. Hvad mange der kender mig godt, ved om mig: Jeg kan ikke leve uden musik – det føles som en livskilde for mig på lige fod med vand. Jeg har en svaghed for god mørk chokolade, en god kop kaffe og hyggelig stemning i æstetiske omgivelser. Jeg elsker møder med mennesker med samtaler med dybde og udveksling om det, der bringer os glæde.

Jeg tror på, at vi selv skaber vores virkelighed, og jeg har mange års erfaring i at manifestere de ting i mit liv, som jeg drømmer om.

Etik – Sådan arbejder jeg

Jeg sætter etik højt i mit arbejde som mentor. Der er fuld fortrolighed i vores samarbejde. Alle oplysninger behandles med fortrolighed og kommer ikke 3. mand for øre.

Det er en mentors fornemste opgave at være fuldt tilstede og yde sit bedste for at klienten får mest muligt ud af en session.

En session vil være en kombination af coaching og mentoring. Coaching i form af en række undersøgende spørgsmål, mentoring i form af rådgivning på et givent område.

Jeg har det fulde ansvar i forhold til de processer, som er i forløbet. Klienten har det fulde ansvar for at gøre det, der skal til, så de ønskede resultater opnås.

Du er velkommen til at tage et kig rundt på min hjemmeside.

Vil du gerne inspireres, så er der forskellige muligheder:

  • Tilmeld dig mit nyhedsbrev
  • Læs nogle af mine blogindlæg eller hør nogle podcast afsnit.
  • Følg mig på instagram eller Facebook
  • Kig under ”Inspiration”. Her finder du små e-bøger og lydfiler.

Føler du dig fristet til en session, hvor jeg guider dig videre i det liv, som du drømmer allermest om, så skriv til mig på anne@annepraestegaard.dk.

Jeg håber, vi ses online eller høres ved <3

Kærligst

Anne